Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Ελευθερίου: Ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για παράνομες εκλογές στον ΠΙΣ

Κάθε όριο αυταρχισμού έχουν ξεπεράσει οι 6 διορισμένοι του υπουργού Υγείας Α. Ξανθού στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Βασιάδης, Βαρνάβας, Κουτσόπουλος, Χρονόπουλος, Παναγιωτίδης … έλλειπε ο κ. Ψαλτάκος), όπως καταγγέλλει ο Δρ. Γιώργος Ελευθερίου, Εκλέκτορας Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Ηealth Pharma.gr

Την ίδια στιγμή, όπως τονίζει, οι δοτοί ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εκλογές αυτές είναι παράνομες. Να γνωρίζουν ότι θα τους καταλογιστεί προσωπικά μέχρι και το τελευταίο ευρώ που σπαταλούν από τον ιδρώτα των ιατρών.

Όπως τονίζει ο κ. Γιώργος Ελευθερίου σε ανάρτηση του στο facebook:

Πόσο πιο χαμηλά ;

Κατά τη συνεδρίαση 31/5/2019 τα “καθαρά χέρια” των δοτών χωρίς καμία δημοκρατική ευαισθησία προσπάθησαν να επιβάλουν την άποψη τους ενάντια στην απόλυτη πλειοψηφία των 8, καθώς συμμετείχαν όλες οι παρατάξεις με σκοπό να επικρατήσουν οι αρχές της δημοκρατίας και της νομιμότητας. Οι 6 σφετεριστές (για την ακρίβεια 5 καθώς ο έκτος έλειπε … προφανώς δεν περίμεναν την παρουσία όλων των παρατάξεων), όταν είδαν ότι δεν έχουν πλειοψηφία έκλεισαν τα μικρόφωνα της συνεδρίασης, έδιωξαν τους υπαλλήλους του ΠΙΣ, έκλεισαν το πρωτόκολλο και προσπάθησαν να επιβάλλουν την άποψη της μειοψηφίας στην πλειοψηφία του “υπηρεσιακού” ΔΣ

Η συνεδρίαση όμως συνεχίστηκε και η πλειοψηφία των 8 μελών, όπως τονίζει ο κ. Γ. Ελευθερίου, αποτελούμενη από όλες τις άλλες παρατάξεις πλην της παράταξης που στηριζεται απο ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ:

-Να ανακληθεί η απόφαση του υπουργού.

– Nα ακυρωθεί η προκλητική εκλογική διαδικασία για τις εκλογές στις 22/6/2019 και οι αποφάσεις που ελήφθησαν στις 17/5/2019.

-Να οριστεί άμεσα Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ, προκειμένου να ακουστούν εισηγήσεις που να παραθέτουν όλα τα δεδομένα και να ενημερωθούν οι εκλέκτορες προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις.

-Nα ανακληθεί η εξουσιοδότηση του δικηγόρου Μ. Μιχαήλ για εκπροσώπηση του υπηρεσιακού ΔΣ του ΠΙΣ στο ΣτΕ.

Οι δοτοί του υπουργού αρνούνται πεισματικά τη συμμετοχή των εκλεκτόρων και Προέδρων στη λήψη των αποφάσεων και αυτοβούλως επιχειρούν να οδηγήσουν τον ΠΙΣ σε εκλογές που ξέρουν πολύ καλά ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και θα εκπέσουν άμεσα με την πρώτη ένσταση. Συγχρόνως ξοδεύουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι εκλογές αυτές είναι παράνομες. Να γνωρίζουν ότι θα τους καταλογιστεί προσωπικά μέχρι και το τελευταίο ευρώ που σπαταλούν απο τον ιδρώτα των ιατρών.

Από ότι φαίνεται ΔΕΝ υπάρχει τέλος στον κατήφορο των 6 σφετεριστών (Βασιάδης, Βαρνάβας, Κουτσόπουλος, Χρονόπουλος, Παναγιωτίδης, Ψαλτάκος). Οι ενέργειες τους πλήττουν βάναυσα την ενότητα του ιατρικού κινήματος και το κύρος του ΠΙΣ. Να γνωρίζουν ότι η ιστορία του ιατρικού συνδικαλιστικού κινήματος ΔΕΝ θα τους ξεχάσει και ότι θα εισπράξουν στο ακέραιο την καταδίκη από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκλεκτόρων και Προέδρων.

Δρ. Γ. Ελευθερίου
Αγγειοχειρουργός
Εκλέκτορας Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Εκλεγμένος Γενικός Γραμματέας ΠΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Κολλάει μήπως και η εκδίωξη του Βενιζέλου και εδώ με τις συνεργασίες που έγιναν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή