Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Όταν το καράβι βουλιάζει αναζητούνται σωσίβιες λέμβοι



Παρακολουθούμε έκπληκτοι τις τελευταίες μέρες στο κεντρικό πολιτικό σκηνικό διάφορες διευθετήσεις συγγενών και φίλων με «πρωτοβουλία» πολιτικών στελεχών της Κυβέρνησης.

Ygeionomikoi.gr

Φαίνεται όμως ότι η τακτική αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς όπως ο χώρος της υγείας. Η διαύγεια του Υπ. Υγείας έχει γεμίσει με μετατάξεις προσωπικού που εντελώς τυχαία πραγματοποιούνται λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Όμως το πιο εντυπωσιακό είναι οι αποχωρήσεις διοικητών μονάδων υγείας που «πηδάνε από το καράβι» λίγες μέρες μετά τις ευρωεκλογές και αναζητούν νέους ρόλους στο μετεκλογικό σκηνικό μέσα από μεταθέσεις και προσλήψεις σε άλλα νοσοκομεία.

Η δυσοσμία που εκπέμπεται από αυτή την κατάσταση ενισχύει το κλίμα απαξίωσης της πολιτικής και ενισχύει τα συντηρητικά αντανακλαστικά της κοινωνίας. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι αυτή η εξέλιξη λίγο απασχολεί της Κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας που βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της σε αυτές τις ενέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου