Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τι δηλώνει στο HealthReport.gr ο επικεφαλής των «ράμπο» Υγείας για τις προεκλογικές αποσπάσεις νέων επιθεωρητών!

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
HR 

Σάλος έχει προκληθεί από τη δημοσιοποίηση της υπουργικής απόφασης του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού βάση της οποίας κατά δεκάδες αποσπώνται υπάλληλοι στο Σώμα Επιθεωρητών του υπουργείου υγείας (ΣΕΥΥΠ). Μάλιστα μεταξύ αυτών είναι και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Παναγιώτης Γεωργακόπουλος αλλά και σύμβουλός του στον Οργανισμό. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ: «ΠΟΕΔΗΝ: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών! Μετατάσσουν ακόμη και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ»


Να σημειωθεί ότι η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου προχώρησε εν μια νυκτί σε τοποθετήσεις 58 Υπαλλήλων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας ως Επιθεωρητές στο ΣΕΥΥΠ. Οι ίδιοι οι υπάλληλοι θα πρέπει να αποδεχθούν τη μετακίνησή τους εντός 10 ημερών.
Τι δηλώνει στο HealthReport.gr ο Γενικός Επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ

Μετά τη δημοσιοποίηση της απόφασης προκλήθηκε σάλος στο χώρο της υγείας, ενώ πολλοί έκαναν λόγο για εξυπηρετήσεις της τελευταίας στιγμής.

Ο Γενικός Επιθεωρητής του ΣΕΥΥΠ Σταύρος Ευαγγελάτος σε δηλώσεις του στο HealthReport.grεπισημαίνει ότι: «Οι εκλογές συνέπεσαν με την ολοκλήρωση
της διαδικασίας, ενώ η προκήρυξη είχε βγει από το 2018.
Η επιτροπή αξιολόγησης συστάθηκε τον Νοέμβριο του 2018 και τα δε αποτελέσματα βγήκαν το Μάϊο. Η διαδικασία δηλάδη για την απόσπαση των υπαλλήλων ήταν στην ολοκλήρωση της».

Τι δηλώνει για τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ στο HealthReport.gr

Σε ότι αφορά στη μετακίνηση του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ Παναγιώτη Γεωργακόπουλο ο Σταύρος Ευαγγελάτος επισημαίνει: «Αντικειμενικά ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ διαθέτει τα προσόντα, δεδομένου ότι είναι γιατρός, επί σειρά ετών στο δημόσιο σύστημα και αντιπρόεδρος του Οργανισμό».

Πάντως πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ διαρρέει στους διαδρόμους του Οργανισμού ότι δε θα πάει στο ΣΕΥΥΠ.
Αξιοσημείωτο είναι με βάση πληροφορίες του HealthReport.gr , ο κ.Γεωργακόπουλος αναμένεται να ρωτηθεί επισήμως από τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ κατά την επόμενη συνεδρίαση, δεδομένου ότι πρέπει να γνωρίζουν εάν θα χηρέψει η θέση καθώς έχει δικαίωμα ψήφου

1 σχόλιο:

  1. Ο, ΕΚ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ, ΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή