Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Τι απαντά το υπ.Υγείας για τις προεκλογικές μετατάξεις υπαλλήλων! Επίθεση σε ΠΟΕΔΗΝ



HR 
Σάλος έχει προκληθεί από τις αλλεπάλληλες μετατάξεις και τοποθετήσεις εργαζομένων στο ΕΣΥ σε άλλες θέσεις, λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές.

Το θέμα δημοσιοποίησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία, ενώ μέσα στις μετατάξεις είναι ακόμη και ο αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ. Διαβάστε ΕΔΩ όλο το ρεπορτάζ: «ΠΟΕΔΗΝ: Όργιο προεκλογικών ρουσφετιών! Μετατάσσουν ακόμη και τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ»

Εκτός από τις άρον άρον μετακινήσεις και τοποθετήσεις υπαλλήλων στο Σώμα Επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας το ΣΕΥΥΠ, μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησε η ΠΟΕΔΗΝ. Αφορά στην Διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Όλγας Ιορδανίδου η οποία μετατάσσεται σε προσωποπαγή θέση γιατρού στον Ερυθρό Σταυρό.

Τι απαντά η Ιορδανίδου στην ΠΟΕΔΗΝ διά μέσω Πολάκη

Από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλο Πολάκη δημοσιοποιήθηκε η απάντηση της Διοικήτριας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, η οποία δε διαψεύδει ότι μετατάσσεται σε άλλη θέση, επισημαίνει όμως ότι θα συνεχίσει τα καθήκοντά της στην ΥΠΕ μέχρι τη λήξη της θητείας της.
Διαβάστε παρακάτω όλη την ανακοίνωση:

Στις 3/6/2019, η Ε.Ε. της ΠΟΕΔΗΝ στο Δελτίο Τύπου με Αρ. Πρωτ.. 1679, αναφερόμενη στη Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ και «φίλη» του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, ψευδώς διαδίδει ότι Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ «εγκατέλειψε τη 2η ΥΠΕ», ότι Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ «παραιτήθηκε» από την θέση της ως Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ, προκειμένου να προλάβει «πριν βουλιάξει το καράβι».

Ενημερώνουμε τους αξιότιμους κ. Γιαννακό και κ. Παπαναστάση ως εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει. Η κ. Ιορδανίδου παραμένει Διοικήτρια της 2ης Υ.ΠΕ. μέχρι τη λήξη της θητείας της (ΦΕΚ Τεύχος ΥΟΔΔ 228/23.04.2018) στις 15/3/2020 και συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα της και να προασπίζεται το ΕΣΥ με το ίδιο πάθος και αίσθημα ευθύνης που κάνει μέχρι σήμερα.

Όσον αφορά στην απόφαση διορισμού των επιθεωρητών στο ΣΕΥΥΠ, αυτή αποτελεί το τελικό στάδιο μιας απολύτως νόμιμης διαδικασίας που ξεκίνησε το περασμένο έτος, στις 29/11/2018, με την υπ’ αρ Ά1β/Γ.Π.οικ.92729 Απόφαση Συγκρότησης και Ορισμού Μελών της Τριμελούς Γνωμοδοτικής Επιτροπής, της οποίας η κ. Ιορδανίδου, μαζί με τον κ. Στ. Ευαγγελάτο και Ε. Γεωργόπουλο διατέλεσε μέλος.

Η μετάταξη της κ. Ιορδανίδου ουδόλως επηρεάζει την άσκηση των καθηκόντων της, ως Διοικήτριας της 2ης ΥΠΕ καθώς και την υλοποίηση του ήδη αναγνωρισμένου έργου της.

Σήμερα αποστέλλεται εξώδικη δήλωση προς όλους τους εμπλεκομένους σε αυτήν την αισχρή συκοφαντική επίθεση και την εγκληματική διασπορά ψευδών ειδήσεων για τη ΔΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ, για τη Διοικήτρια αυτής και το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας επιφυλασσόμενών απάντων των δικαιωμάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου