Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Σε πανικό οι Συριζαίοι Διοικητές

Συντάκτης: Βασιλική Αγγουρίδη - Virus

Με συνοπτικές διαδικασίες, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, «τα μαζεύουν», οι επικεφαλής νοσοκομείων και ΥΠΕ και μετακινούνται άρον-άρον για άλλες θέσεις που θα διασφαλίσουν την «επιβιωση» τους. Μετά τον υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων «τακτοποιήθηκε» σε θέση στο Νοσοκομείο «Λαϊκο».

Αποτέλεσμα εικόνας για υπουργείο υγείας
Την επομένη κιόλας των ευρωεκλογών φέρεται να υπέβαλε την παραίτηση του ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων, διεκδικώντας το διορισμό του ως Επιμελητής Β΄στο Λαϊκό Νοσοκομείο των Αθηνών, πριν την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Ο Συριζαίος διοικητής βρήκε… ανταπόκριση στο Υπουργείο Υγείας, με την ηγεσία να τακτοποιεί το «δικό της παιδί».

Χρέη διοικητού αναλαμβάνει ο καρδιολόγος Δημήτρης Πλατογιάννης, μέχρι τον ορισμό νέου στη θέση του παραιτηθέντος.


Βέβαια, δεν είναι η μόνη «τακτοποίηση» των τελευταίων ημερών. Ο υποδιοικητής της 3ης ΥΠΕ ιατρός Αγ.Γαβριηλίδης μετατίθεται από το Κέντρο Υγείας Κοζάνης στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης, με απόφαση που υπογράφει ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός.


Όλες αυτές οι μετατάξεις πάντως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα μετά το τηλεφώνημε που φέρεται να έκανε στον πρόεδρο της Βουλής, ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του News247, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον κ. Βούτση να παγώσουν όλες οι μετατάξεις καθώς και οι προσλήψεις στο Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου