Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Νόμος 4410: Παράταση συμβάσεων ΕΟΠΥΥ επ’ αόριστον


Σας κοινοποιείται ο Νόμος 4410 ( Άρθρο 52 #4 ) για επ’ αόριστον παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ, μέχρι την υπογραφή νέων.




«Η
 ισχύς των συμβάσεων μεταξύ του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των ιατρών, διαγνωστικών εργαστηρίων, φυσικοθεραπευτών, πολυιατρείων, κέντρων διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας, οικοτροφείων, ειδικών ιδρυμάτων για ΑΜΕΑ, ιδρυμάτων ασυλικού τύπου, ιδρυμάτων/κλινικών χρονιών παθήσεων, μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, οδοντοτεχνιτών, ιδιωτικών κλινικών, ΜΧΑ, ΜΤΝ και κέντρων αποκατάστασης -αποθεραπείας, που έχουν λήξει ή/και λήγουν από τις 30.6.2016 και μετά, παρατείνονται από τη λήξη τους, ήτοι από 1.7.2016, μέχρι την υπογραφή των νέων συμβάσεων μεταξύ Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και των ανωτέρω παρόχων».


Η Πρόεδρος            Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου    Χρήστος Παπασιδέρης

7 σχόλια:

  1. ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΜΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. ΟΠΟΙΟΥ ΖΩΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ξεφτιλα συνεχιζεται , ντροπη /.
    εδω και τωρα να παραιτηθουν οι συναδελφοι συμβεβλημενοι αν επιθυμουν να μπει ταξη σε αυτο το ζητημα , αν επιθυμουν να εργαστουν συλλογικα .
    να παψει το παραμυθι εργαστηριακων και κλινικων , ή ολοι ειμαστε ιατροι ή οχι
    στη τελευταια ανανεωση που ληγει σημερα κανενας δεν εβγαλε ανακοινωση , κανενας δεν απειληση με επισχεση εργασιας , ολοι ηξεραν τα μαντατα !
    -που πηγαν τα ψευτικα δακρυα για τους νεους ιατροους ?
    -μας αρεσει η επι 5ετιας επιδοτηση των 2000ευρω/μηνα !σε περιοδο οικονομικης κρισεις με χιλιαδες ιατροι να μπορουν να επιβιωσουν
    - που πηγε η επισχεση ωτωρα μουγκα !
    - απο ιατροι ειδικοτητας σε απλοι συνταγογραφοι !
    - ποιος ασκει τωρα την ειδικοτητα του !
    βαλτε τερμα στο ξεφτιλισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην χτυπιεσαι και κουραζεσαι αδελφε επικρατει χαος και λαμογια και με δεξιες και με αριστερες (δεξιες)κυβερνησεις,ακολουθα τη λαμογια ετσι σε θελουν.Ειναι κατι σαν τις τηλεοπτικες αδειες ,προσωρινη λειτουργια μεχρι να συσταθει εσρ,καλα κρασια λειτουργηστε ολοι οπως θελετε και πληρωστε οποτε θελετε χα χα χα.

      Διαγραφή
  3. επ αοριστο παραταση? δηλαδη επ αοριστο ικατζιδες. συγχαρητηρια. οι νεοι γιατροι να πανε να πνιγουν ε? ωραια ,μεινετε μονοι σας, ολοι οι νεοι εξωτερικο θα φυγουν. ωραια χωρα φτιαξατε. μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΤΣΙ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η απαντηση των γιατρων στην καλπη .Πρεπει να πεσει βαθυ μαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή