Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Με κινητοποιήσεις απαντά στο Υπουργείο Υγείας η ΕΙΝΑΠ



Health view.gr

Με κινητοποιήσεις απαντούν στις αμετακίνητες θέσεις του υπουργείου Υγείας σχετικά με τις απολύσεις των 300 επικουρικών γιατρών που λήγει η σύμβασή τους. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν τίθεται θέμα απόλυσης αλλά λήξης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου.

Η ΕΙΝΑΠ πιστεύοντας και εμμένοντας στο αίτημά της, ότι πρέπει να αναεωθούν οι συμβάσεις όλων των επικουρικών γιατρών αποφάσισε σε σύσκεψη που συγκάλεσε στις 25/10/ και στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των επικουρικών γιατρών από το σύνολο των νοσοκομείων σε Αθήνα και Πειραιά τα εξής:

Στις 3/11/16, ημέρα Τρίτη, να πραγματοποιηθεί 4ωρη στάση εργασίας της ΕΙΝΑΠ και οι γιατροί να προχωρήσουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις ΥΠε που ανήκουν (1η ή 2η ).
Πανελλαδική κινητοποίηση που θα αποφασίσει και θα οργανώσει η ΟΕΝΓΕ, μετά από κατάλληλη προετοιμασία.
Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία στις 24/11/16 που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ, όπου κανένας επικουρικός να μην είναι σε εφημερία και προσωπικό ασφαλείας.
Επίσης στις 1/11/16 ημέρα Τρίτη και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη επικουρικών στα γραφεία της ΕΙΝΑΠ (Θεμιστοκλέους 34 και Ακαδημίας), ώστε σε συνεργασία με το ΔΣ να συντονιστεί καλύτερα ο αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου