Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

H διοίκηση του ΕΚΑΒ στηλιτεύει την επίθεση των συνδικαλιστών: Εθισμένοι στον εντυπωσιασμό


Για την εισβολή συνδικαλιστών στα γραφεία του ΕΚΑΒ την Πέμπτη, απαντά η διοίκηση του φορέα, τονίζοντας, ότι «με το σημερινό τους «κατόρθωμα» (σ.σ. οι συνδικαλιστές) απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι ταγμένοι και «εθισμένοι» στη άσκηση επικοινωνιακού εντυπωσιασμού».

Onmed.gr
 
Για την εισβολή συνδικαλιστών στα γραφεία του ΕΚΑΒ την Πέμπτη, απαντά η διοίκηση του φορέα, τονίζοντας, ότι «με το σημερινό τους «κατόρθωμα» (σ.σ. οι συνδικαλιστές) απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι ταγμένοι και «εθισμένοι» στη άσκηση επικοινωνιακού εντυπωσιασμού».
 
Αναλυτικά, η απάντηση της διοίκησης έχει ως εξής:

«Σήμερα γίναμε αυτόπτες μάρτυρες και αποδέκτες των νέων πρακτικών και μεθόδων διαμαρτυρίας των συνδικαλιστών του ΕΚΑΒ, οι οποίοι συνεπικουρούμενοι από αριθμό μελών της ΠΟΕΔΗΝ-ΑΔΕΔΥ και συνταξιούχων υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, εισέβαλαν στα κεντρικά γραφεία της Διοίκησης, προκειμένου ουσιαστικά να τρομοκρατήσουν των Πρόεδρο και των Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ.

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των εργαζομένων με τη σημερινή τους «κατόρθωμα» απέδειξαν για άλλη μια φορά, ότι είναι ταγμένοι και «εθισμένοι» στη άσκηση επικοινωνιακού εντυπωσιασμού και προπαγάνδας, όχι προφανώς για τη διεκδίκηση των εργασιακών αιτημάτων και δικαιωμάτων των εργαζομένων, όπως σκόπιμα και εντέχνως επικαλούνται, αλλά προς εξυπηρέτηση συμφερόντων των κομματικών τους εντολέων.

Απέδειξαν για άλλη μια φορά την ικανότητά τους να συγκαλούν γενικές συνελεύσεις 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη συνάντηση του Αντιπροέδρου με τους εργαζομένους στα γραφεία της διοίκησης, καθώς και την ικανότητά τους να εισβάλουν σε γραφεία και να επιτίθενται με συνθήματα στα όρια του προπηλακισμού, χωρίς καμία πρόθεση για διάλογο, σε μια προσπάθεια άσκησης ευθείας τρομοκρατίας του Προέδρου και του Αντιπροέδρους του ΕΚΑΒ, υποδυόμενοι τα θύματα, όταν οι ίδιοι απροκάλυπτα ενεργούν ως θύτες. Προφανώς ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι με τη στάση τους απαξιώνουν το θεσμό τον οποίο επιτελούν. Εξ άλλου πως μπορεί να γίνει διάλογος δυο ατόμων έχοντας απέναντί τους 30-40 τα οποία στην καλύτερη περίπτωση φωνασκούσαν.

Σίγουρο είναι πάντως ότι δεν τους απασχολεί διόλου το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες έθεσαν εκτός υπηρεσίας 15 Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, έθεσαν εκτός λειτουργίας τους ασυρμάτους επικοινωνίας μέσω των οποίων διαβιβάζονται αιτήματα για διακομιδή επειγόντων περιστατικών, μόνο και μόνο επειδή θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν με καθυστέρηση 17 ετών, για μια διάταξη που υφίσταται από το 1999.

Πόσο υπερήφανοι άραγε αισθάνονται που κατάφεραν να συγκεντρώσουν σε ένα μόνο σημείο στο κέντρο της Αθήνας 15 Ασθενοφόρα, γεγονός που με λίγα λόγια ή καλύτερα με τα λόγια της ΠΟΕΔΗΝ σημαίνει ότι μείωσαν το μέσο όρο των Ασθενοφόρων στην Αττική σε πρωινή βάρδια από 63 σε 48, αφήνοντας χωρίς κάλυψη συνολικά 450.000 κατοίκους του λεκανοπεδίου, δηλ. 30.000 κατοίκους για κάθε Ασθενοφόρο ;

Πόσο υπερήφανοι άραγε αισθάνονται που με τον τρόπο αυτό εξέθεσαν σε πλείστους νομικούς κινδύνους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, παρασύροντάς τους και ασκώντας απροκάλυπτη παραπληροφόρηση για δήθεν προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των διακομιδών του ΕΚΑΒ, μόνο και μόνο για να επιδείξουν οι ίδιοι απόλυτη αφοσίωση στους κομματικούς εντολείς τους. Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι ως Διοίκηση του ΕΚΑΒ με την αμέριστη στήριξη της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε αταλάντευτοι στο δρόμο της αναβάθμισης και ανασυγκρότησης της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και ότι δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η προσπάθεια αυτή να μειωθεί στο ελάχιστο από πρακτικές τρομοκρατίας και εκφοβισμού που μοναδικό σκοπό έχουν να κρατήσουν τη Δημόσια Υγεία γερά δεμένη στο κάρο της της πολιτικής χειραγώγησης, της πολιτικής εκμετάλλευσης, και των πρακτικών συν-διοίκησης».

1 σχόλιο:

  1. Πόσο γελοίοι ακόμη θα γίνεται όλοι εσείς τα τσιράκια του ΣΥΡΙΖΑ που παντού βλέπετε συνομωσίες των πολιτικών σας αντιπάλων.Η αιδώς σας είναι άγνωστη λέξη. Ότι θα φύγετε νύχτα δε σας απασχολεί προς το παρόν. Γαντζωθείτε καλά στις καρέκλες σας όσο μπορείτε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή