Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Pink the City - Πάτρα:Το ροζ "ποτάμι" χρωμάτισε την πόλη κι έστειλε μήνυμα ζωής

14.00 Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα ο περίπατος ζωής Pink the City με πρωτοβουλία του Συλλόγου Άλμα Ζωής Αχαΐας. Μια δράση ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Μικροί και μεγάλοι φορώντας ροζ μπολουζάκια περπάτησαν 1,5 χλμ από τα Ψηλά Αλώνια ως τον μόλο της Αγίου Νικολάου.

12.45 Σε εξέλιξη βρίσκεται το Pink the City. O ροζ περίπατος ξεκίνησε από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ένας περίπατος για τη ζωή, χρώματος ροζ. Ο λόγος για το Pink the city 2016!!!Η πόλη της Πάτρας γίνεται ξανά ροζ με πρωτοβουλία του Συλλόγου Άλμα Ζωής Αχαΐας.Ένας συμβολικός περίπατος 1,5χλμ ενάντια στον καρκίνο του μαστού που θα ξεκινήσει από τα Ψηλά Αλώνια θα κατηφορίσει την οδό Δημ. Γούναρη θα διανύσει τον Πεζόδρομο Ρήγα Φεραίου και από την Αγίου Νικολάου θα καταλήξει στον Μόλο της Πάτρας!

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Εύη Αδάμ. Έναρξη εκδήλωσης 10:30, Έναρξη περιπάτου 11:30 περίπου.

Ο Σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν νοσήσει ή νοσούν από καρκίνο μαστού, σε κάθε φίλη και φίλο να έρθει και να περπατήσει μαζί μας συμβολίζοντας τα βήματα από το σκοτάδι, την κατάθλιψη και την αρρώστια στη ΖΩΗ, την ΕΛΠΙΔΑ και το ΦΩΣ.

Στο τέλος της διαδρομής, στον Μόλο της Αγίου Νικολάου, θα μας περιμένει η Bergmann Kord, για όσες κυρίες το επιθυμούν να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους, προκειμένου να φτιαχτούν περούκες για γυναίκες που βρίσκονται σε χημειοθεραπεία και δεν μπορούν να τις αγοράσουν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου