Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Μια γυναίκα πρόεδρος στους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ !

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου - Health Report.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Ένωση Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ) μετά από χρόνια

Τα σκήπτρα σε μια γυναίκα παρέδωσε ο επί σειρών ετών πρόεδρος της ΕΝΙ –ΕΟΠΥΥ, των ιδιωτών γιατρών δηλαδή που συνεργάζονται με τον Οργανισμό, Γιώργος Ελευθερίου.

Μετά από αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην Ένωση πρόεδρος εξελέγη η Άννα Μαστοράκου. Πρόκειται για τη νυν πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών αλλά και τη μοναδική γυναίκα που συμμετέχει στο ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Η ίδια πάντως ευχαρίστησε τους συναδέλφους της τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκλογής της όσο και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Να σημειωθεί πως η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ είναι η ένωση που εκπροσωπεί τους χιλιάδες ιδιώτες γιατρούς που σήμερα συνεργάζονται με τον ΕΟΠΥΥ και αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με τον οργανισμό δεδομένου ότι παραμένουν απλήρωτοι για καιρό.

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ
    ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ....
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ
    ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια είμαι σίγουρος οτι η φωνή μας θα ακουστεί αλλά δεν βέβαιο οτι θα εισακουστεί. Προσωπικά στην διάθεσή σου

    Λεωνίδας Αναγνώστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΗΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΗΓΗΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή