Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Τα πλαστά πτυχία του διοικητή της Νίκαιας πυροδοτούν διαμάχες στις αριστερές δυνάμεις της ΟΕΝΓΕ

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Το ygeianet του κ. Δημήτρη Βαρνάβα ξεσπάθωσε κατά του γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ, Πάνου Παπανικολάου ο οποίος εργάζεται στο Νοσοκομείο της Νίκαιας και συμμετέχει στο Δ.Σ. Όπως καταγγέλλουν από το Ygeianet, με αυτήν την τελευταία ιδιότητα΄του δεν έπραξε τα δέοντα ώστε να μην γίνουν ατασθαλίες στη διοίκηση του νοσοκομείου από τον απερχόμενο διοικητή που ως γνωστόν ελέγχεται για πλαστά πτυχία... Και κάπως έτσι, άλλος ένας "εμφύλιος" μαίνεται όχι μόνο μεταξύ νοσοκομειακών γιατρών αλλά και αριστερών δυνάμεων καθώς ο κ. Παπανικολάου εκπροσωπεί το ΑΡΣΙ και ο κ. Δημήτρη Βαρνάβας το ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε τι αναφέρουν από την ΑΡΣΙ:

Για μια ακόμη φορά ο «ανώνυμος» γκαιμπελίσκος, ιδιοκτήτης του ygeianet Δημήτρης Βαρνάβας, συνδικαλιστικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί την «ανωνυμία» του και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα εμπλέκοντας το όνομα του συναδέλφου και συντρόφου Πάνου Παπανικολάου, αγωνιστή του υγειονομικού κινήματος επί δεκαετίες, γενικού γραμματέα της ΟΕΝΓΕ και εκπροσώπου των γιατρών στο Συμβούλιο Διοίκησης του ΓΝ Νίκαιας.

Τι κι αν, δεδομένου ότι, όχι μόνον ποτέ δεν ψήφισε, αλλά αντίθετα, ήταν απέναντι σε οποιαδήποτε ύποπτη ανάθεση και σε οποιαδήποτε σύμβαση αφορούσε ελαστικές σχέσεις εργασίας... Τι κι αν, για τον λόγο αυτό ακριβώς, ήταν ο μόνος από τα διορισμένα και αιρετά μέλη του Συμβούλιου Διοίκησης που ΔΕΝ κλήθηκε για κατάθεση από τους επιθεωρητές του ΣΕΥΠ και ΣΕΔΔ... Ψιλά γράμματα για τον παντογνώστη Βαρνάβα που, από τη μακρινή Χαλκιδική γνωρίζει τα πάντα και ομιλεί περί των πάντων.

Είναι στ’ αλήθεια θράσος να κατηγορείται στο πρόσωπο του συντρόφου μας η ΑΡΣΙ του νοσοκομείου της Νίκαιας για τις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ και του διορισμένου διοικητή του. Ο κ. Βαρνάβας όμως μας έχει συνηθίσει σε θρασύδειλες επιθέσεις. Ξέρουμε φυσικά ποιοι τον βάζουν να τα λέει!
Ενημερώνουμε τον χυδαίο αυτόν γκαιμπελίσκο ότι δεν μας αγγίζουν οι επιθέσεις και οι συκοφαντίες του.

Ούτε φυσικά θα μας αποτρέψει να αντιπαλεύουμε την κυβέρνηση που υπερασπίζεται διότι αυτό είναι που τον ενοχλεί!

Η κυβέρνηση αυτή και οι καθοδηγητές του κ. Βαρνάβα (που αποκάλεσαν "τσόλια" τους εργαζόμενους που διαμαρτυρήθηκαν στο νοσοκομείο Ηρακλείου) είναι τόσο χωμένη στην πολιτική της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, στην εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών, εφοπλιστικών (βλέπε δωρεές) και εργολαβικών συμφερόντων, καθώς και των επιλογών του ιατρικού μεγαλοκαθηγητικού κατεστημένου, που κανένας αγωνιστής και αριστερός άνθρωπος δεν τους παίρνει πλέον σοβαρά. Τους μένει μόνο η λάσπη και σκανδαλολογία. Όσο και να τεντώσεις τα χέρια σου κ. Βαρνάβα, δεν μπορείς να φτάσεις ούτε εμάς ούτε το σύντροφό μας!

Καλούμε την ΕΙΝΑΠ, την ΟΕΝΓΕ, την ΑΔΕΔΥ και τα σωματεία εργαζομένων της υγείας να καταδικάσουν την χυδαία και συκοφαντική επίθεση του κ. Βαρνάβα.
Διαβάστε την τελευταία ανάρτηση του ygeianet:

Η ΑΡΣΙ εδώ και χρόνια εκδίδει ανακοινώσεις επί παντός επιστητού, με αιχμές και ύβρεις κατά προσώπων που στοχοποιεί. Τις ανακοινώσεις εν συνεχεία διοχετεύει σε όλες τις ιατρικές ιστοσελίδες και εφημερίδες για να πάρουν δημοσιότητα. Προσφιλείς στόχοι το Ygeianet, ο πρόεδρος του ΚΕΣΥ Κώστας Μάρκου, ο Δημήτρης Βαρνάβας και ο Ανδρέας Ξανθός.

Ο μόνος που βρίσκονταν – και συνεχίζει να βρίσκεται- εκτός στόχου της ΑΡΣΙ ήταν ο αποπεμφθείς Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας, στον οποίο παρείχε επιμελώς ασπίδα προστασίας. Ενώ εργαζόμενοι του Νοσοκομείου κατέθεταν μηνύσεις για έλλειψη χρηστής διοίκησης, ενώ συνάπτονταν παράτυπες συμβάσεις και βοούσε ο τόπος για πλαστά πτυχία, η ΑΡΣΙ του Νοσοκομείου Νίκαιας έκανε πως δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, δεν εξέδωσε ποτέ ανακοίνωση, ούτε ανέφερε τίποτα στα συνδικαλιστικά όργανα.

Τα πράγματα ξεφεύγουν του τακτικισμού και γίνονται άκρως επιλήψιμα εάν αναλογιστεί κανείς πως εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ του Νοσοκομείου Νίκαιας ήταν ο κ. Παπανικολάου, στέλεχος της ΑΡΣΙ και Γενικός Γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, ο οποίος εκ της θέσης του γνώριζε και ψήφιζε τις αποφάσεις στο ΔΣ, αλλά μόλις έβγαινε από τη συνεδρίαση.. πάθαινε αφωνία.

Η έννοια του κομπρεμί σε όλο της το μεγαλείο!

Ο κ. Παπανικολάου κατήγγειλε δημοσίως τις δωρεές Νιάρχου στο ΕΣΥ, αλλά σιωπούσε σε όσα καταγράφουν τα πολυσέλιδα πορίσματα των Επιθεωρητών για δεκάδες ατασθαλίες στο Νοσοκομείο του.
Όμως μόλις το Ygeianet ανέδειξε το θέμα, ο κ. Παπανικολάου ξεσπάθωσε.

Καθυστερημένα ξεσπάθωσαν και η ΑΡΣΙ, καθώς και η εκλογική της ομπρέλα, το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή. Όχι εναντίον της διαφθοράς, για την οποία και πάλι σιωπούν, αλλά εναντίον του Ygeianet! «Θράσος, Γκεμπελίσκοι, συκοφάντες, μεγαλοκαθηγητικό κατεστημένο, ΝΑΤΟ και ΕΕ», είναι οι λέξεις που παρελαύνουν στις διαπρύσιες καταγγελίες τους.

Και για την ταμπακιέρα τίποτα..

1 σχόλιο: