Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Μόνο 1 στους 2 υποψήφιους διοικητές στο ΕΣΥ, κρίνεται κατάλληλος για συνέντευξη



HEALHT VIEW.GR

Μόλις ένας στους δύο υποψήφιους διοικητές και αναπληρωτές διοικητές για τα δημόσια νοσοκομεία θα κληθούν τελικά από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης σε συνέντευξη. Από τους 1.632 ενδιαφερόμενους, οι 300 «κόπηκαν» πριν την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης, καθώς είχαν λάθη στη συμπλήρωση των στοιχείων. Από τους υπόλοιπους, περίπου οι μισοί – περί τα 700 άτομα- πέρασαν στην επόμενη φάση, αφού τα προσόντά τους κρίθηκαν ικανοποιητικά. Οι υπόλοιπη κρίθηκαν ακατάλληλοι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψήφιοι με τα πολύ καλά βιογραφικά είναι λίγοι και σχεδόν η συντριπτική πλειονότητα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για μεγάλες πόλεις όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα. Επίσης, στις περισσότερες περιπτώσεις η ηλικία των υποψηφίων είναι είτε 55-60 ετών. 
Η Επιτροπή Αξιολόγησης από την προηγούμενη Πέμπτη έχει ξεκινήσει τις προσωπικές συνεντεύξεις των υποψηφίων, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα ώστε έως το τέλος Μαΐου να έχουν διοριστεί όλοι οι νέοι διοικητές σε νοσοκομεία. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και σε κάθε συνεδρίαση καλούνται για συνέντευξη περίπου 30 υποψήφιοι. 

Σημειώνεται ότι προτεραιότητα θα δοθεί στα νοσοκομεία του Ανατολικού Αιγαίου, στα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας που δέχονται τις μεγαλύτερες προσφυγικές ροές. Ακολουθούν τα Πανεπιστημιακά νοσοκομεία, τα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με τα περιφερειακά νοσοκομεία.

2 σχόλια:

  1. Ο Καρανίκας δεν εχει τιποτα συγγενείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή