Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ξεμένουν από “καύσιμα” οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ – Κατεβαίνουν στους δρόμους


Δεδουλευμένα μηνών “κατεβάζουν” στους δρόμους τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ της Αττικής, καταγγέλλοντας παράλληλα και την απουσία επαφής με τη Διοίκηση του οργανισμού.

Σύμφωνα με επιστολή του Σωματείου των Εργαζομένων Αθηνών στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) προς την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, δεν έχουν καταβληθεί ακόμη αμοιβες για νυχτερινά και αργίες για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ενώ τους οφείλεται και το δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ δεν έχουν πληρωθεί τα εκτός έδρας για ολόκληρο το 2015.
Αλλά, αναγκάζονται να απευθυνθούν στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για να βρεθεί λύση καθώς, όπως καταγγέλλουν, “έως τώρα κάθε προσπάθεια του Σωματείου για συνάντηση με τη Διοίκηση, ώστε να επιλυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες έχει αποβεί άκαρπη”.

Με βασικό στόχο την επίλυση όλων των προβλημάτων του οργανισμού και των εργαζομένων πανελλαδικά το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αθηνών “αναγκάζεται”, όπως αναφέρει, να προχωρήσει σε τετράωρη στάση εργασίας αύριο Τρίτη 29-03 (9.00-13.00) και να πραγματοποιήσει και πορεία διαμαρτυρίας προς την Αριστοτέλους.

1 σχόλιο: